Επτά θετικά κρούσματα “έδειξαν” τα RAPID TESTS σε Θήβα και Βάγια

Δήμος Θηβαίων: Αποτελέσματα ελέγχων ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού σε Θήβα και Βάγια

Ο Δήμος Θηβαίων, σε συνεργασία με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 9 Απριλίου δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού στην πόλη της Θήβας και στα Βάγια, στο πλαίσιο των τακτικών δράσεων αντιμετώπισης και διαχείρισης της πανδημίας Covid-19.

Από την πλευρά των δημοτών υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση, όπως προκύπτει και από τον συνολικό αριθμό των δειγμάτων που συγκεντρώθηκαν.

Ειδικότερα, κατά τη διαδικασία της μαζικής δειγματοληψίας στη Θήβα πραγματοποιήθηκαν 154 τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου, από τα οποία προέκυψαν πέντε θετικά. Στη δειγματοληψία των Βαγίων πραγματοποιήθηκαν 73 rapid τests και προέκυψαν δύο θετικά. Οι δημότες που διαγνώσθηκαν θετικοί έχουν ενημερωθεί και έχει ξεκινήσει η διαδικασία ιχνηλάτησης.

Xθες πραγματοποιήθηκαν rapid tests στην κοινότητα Υπάτου της Δημοτικής Ενότητας Θήβας, όπου συγκεντρώθηκαν 51 δείγματα, τα οποία ήταν όλα αρνητικά.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων

Γεώργιος Αναστασίου

Σχετικά

Μία άποψη για το “Επτά θετικά κρούσματα “έδειξαν” τα RAPID TESTS σε Θήβα και Βάγια”

  1. Γεωργιος γεωργιου

    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΠΛΕΟΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΒΑΓΙΑ.ΤΙ ΜΕΤΡΑ ΕΧΟΥΝ ΛΗΦΘΕΙ;ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΩΡΙΟ ΚΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΘΗΒΩΝ.ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 30 ΕΝΕΡΓΑ ΕΝΑΙ ΠΟΛΛΑ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα